Mistanke om tjuvjakt

Ber om at alle jegere og grunneigarar følger ekstra godt med sidan det er meldt om tre tilfeller av skudd i Ertresvågen uten at det er meldt inn felte dyr eller kontaktet ettersøk.

Første gang i midten av oktober(02:00), deretter rundt 15.nov og siste gang 3.desember(01:30).
Felles for alle er at det er på nattestid. To av tilfellene er skudd med lyddemper, eit av tilfellene er skudd uten lyddemper.

Det er grunn til å mistenke at det kan være tjuvjakt og politiet vil bli kontaktet i morgen.
Det er også meldt om tjuvjakt på Skodje i forrige uke.

 

-Anders

3 thoughts on “Mistanke om tjuvjakt

 1. Kent Espen Skaar

  Sølvfarga Hiace og en sølv/grå dodge ram er observert hyppig ute ved oss. Har aldri klart og ta nr på de. Hiacen har jeg møtt på nysnø. Man ser tydlig av sporene at den har vridd seg ut for og lyse på alle dei «rette» plassane for og kunne sjå hjort.
  Vil følge med ekstra fremover. Har jegere fra nabo områder som og har gjort samme observasjoner.
  Er og observert ein nissan pickup up. Sølvfarget og rød. Denne har flere ganger stått på halv 8 utfor veikanter med opne dører og fulle langlys.

  Reply
 2. Ragnar Ulvestad

  Har sett disse bilene farte rundt på Vatne også no i det siste..Skal prøve å få tatt nummeret om jeg ser de parkert eller påtreffes på vegen. Sikkert samme gjengen som var observert i Skodje tidligere i høst.
  Blir forresten gjerne med å jakte rev på åte om noen har planer om dette over nyttår ?

  Reply
 3. Roger Frostad

  Mistanke om tjuvjakt.
  Var inne på heimesida i dag,og såg kommentarene om mistanke om tjuvjakt.
  Såg at Kent Espen Skaar og Ragnar Ulvestad hadde observert ein sølv/ grå dodge ram i denne forbindelse, og følte meg mistenkeliggjort då eg har ein slik bil. Eg har jakta for Eldar Ekroll på 31 Fanneløp siste 4 åra, og kjøyrer ein sølv/ grå dodge ram reg nr UF 74087. Kjøyrer frå Skodje, der eg bur, og til Fanna via Ertresvågen når eg fær på jakt. Jaktar ofte natta når det er måne, so bilen min er heilt sikkert observert på nattestid mellom Fanna og Skodje. Har vore med på fallviltberedskapen i Skodje og Ørskog siste 20 åra, og brukt dodge armen til dette siste 8 åra, så denne har vert ute mange netter. Eg driver Ikkje med tjuvjakt, det kan dokke vere heilt trygge på. Vi tok tjuvjegarar på fersken på Skodje i 2017. Bilen vart sperra inne, og politi vart kontakta,tjuvjegarane sprang til skogs. Politiet hadde ikkje kapasitet til å kome, og gav beskjed om å frigjer bilen… Om nokon vil ha bilnummeret, er det berre å ringe meg.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.